• Groei Natuurlijk (map)
  • 44 Kwamol
  • Ham, Vlaanderen, 3945
  • Belgium

Jaartraining Verbindend Communiceren
‘Op een natuurlijke wijze groeien in gezonde relaties’ 
met Peggy Quaaden, gecertificeerd trainer NVC

Ben jij geïnspireerd door de mogelijkheden die Verbindend Communiceren je biedt om een gezonde relatie te kunnen ontwikkelen met jezelf én met de mensen rondom jou?
Heb jij al een start gemaakt met Verbindend Communiceren en merk je dat het soms al gaat zoals je wenst, en in andere situaties nog uitdagend voor je is?

Wil jij je graag verder bekwamen in de toepassing van dit gedachtegoed zodat plezier en vreugde in je relaties zullen toenemen? Wil jij Verbindend Communiceren verder integreren in je dagdagelijkse leven?

Tijdens dit jaartraject gaan we samen op weg gedurende twaalf dagen, verspreid over een heel jaar.
Het ontwikkelen van een gezonde relatie met jezelf en de ander staat tijdens dit jaar centraal. We gaan verschillende thema's verder uitdiepen.
Dit is een intensief integratietraject.

Voor wie:
De jaartraining is bedoeld voor ieder die zich op persoonlijk en/of op professioneel vlak verder wil bekwamen in het gedachtegoed van Verbindend/Geweldloos Communiceren.
En daarnaast hebben we graag dat je reeds 4 dagen training GC hebt gevolgd.

Inhoud Jaartraining (12 dagen)
• Helder maken van persoonlijke groeikansen en afstemmen met de groep
• Jezelf beter leren kennen en leren op een verbindende manier te kunnen verwoorden wat er in je omgaat. Leren verbinding te kunnen maken en blijven behouden met jezelf alsook
met de ander.
• Verdere uitdieping van verschillende thema’s die we samen afspreken tijdens het 1e blok,
bijvoorbeeld:
Oordelen over jezelf en de ander - leren ‘nee’ zeggen - SOS zelfempathie - screaming in Giraffe-taal - empathie en mededogen - kinderen - vijandbeelden - beschermende versus straffende macht - scary honesty - intieme relaties - vergeven in GC - uiten van waardering in GC
• Aanleren en toepassen van diverse stoelenprocessen
• Aanleren en toepassen van helingsprocessen door middel van empathie
• Integratie groeikansen en afronding wensen van deelnemers
• Groeiwerk om tussentijds te doen, vormen van empathiegroepjes, onder andere oefenen
in empathiegesprekken

Studie-belasting
In totaal volg je 72 lesuren. Hiernaast krijg je de gelegenheid om je groeikansen zo optimaal mogelijk te maken door deel te nemen aan een buddygroepje waarmee je tussentijds samenkomt en groeiwerk doet. Voor het uitvoeren van het groeiwerk en de werking van je buddygroepje kan je rekenen op ongeveer een 50 uren. Uiteraard bepaal je bij deze zelf de hoeveelheid uren die je bereid bent hieraan te besteden.

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat waarop het aantal lesuren vermeld staan.

Verzoek voor deelname: om vruchtbaar te kunnen deelnemen aan deze Jaartraining is het nodig vooraf minstens vier dagen training Geweldloze Communicatie gevolgd te hebben bij Peggy zelf of een collega.
Heb je iets gelijkwaardigs gedaan of twijfel je over je mogelijkheid tot deelname, neem dan contact op met ons om dit samen te bekijken (info@groeinatuurlijk.be).

Datum: 6 weekends (zat en zon), telkens van 9.30u tot 17:00u, zonder overnachting ( er zijn overnachtingsmogelijkheden in de buurt) 

2017:
7 en 8 oktober
2 en 3 december
2018:
27 en 28 januari
14 en 15 april
16 en 17 juni
25 en 26 augustus

Prijs: € 1430, excl. BTW
Je kan deze opleiding ook betalen met de KMO PORTEFEUILLE!  Gelieve dit bij inschrijving te melden!
Wens je de betaling op te splitsen, aarzel niet te vragen naar onze opties!

informatie via info@groeinatuurlijk.be