• Groei Natuurlijk (map)
  • Kwamol 44
  • 3945
  • Oostham

De vierde bouwsteen bij Verbindende Communicatie is het formuleren van een verzoek.
Bij het verzoek ga je op zoek naar een concrete actie om een behoefte vervuld te krijgen.
Een verzoek aan jezelf of een verzoek aan de ander.
Als je een verzoek doet aan een ander is het belangrijk om je zo duidelijk mogelijk uit te drukken, zodat het voor de ander helder is wat je van hem of haar verlangt.
Soms is eerder een verbindend verzoek van toepassing in plaats van een actieverzoek. Bij een verbindend verzoek draag je in eerste instantie zorg voor de relatie.
Een verzoek werkt vooral als het op een verbindende manier gecommuniceerd wordt. Het vermijden van verwijten en dwang (moeten) is hierbij essentieel.
Tijdens deze dagworkshop gaan we oefenen in het onderscheiden van de verschillende verzoeken, oefenen in het formuleren van heldere actieverzoeken en oefenen in het verbinding maken met de ander.


27 april 2017, donderdag van 9.30u tot 17u

Prijs: € 100 excl. BTW

Inschrijven:  via info@groeinatuurlijk.be of via het contactformulier met vermelding van naam, keuze, telefoonnummer en ev. bedrijfsgegevens voor op het factuur.

Verzoek alvorens inschrijven: Om de dag vlotjes te laten verlopen voor iedereen is het belangrijk dat je minimaal een vooropleiding hebt van de introductie-tweedaagse.

Begeleiding: Peggy Quaaden, gecertificeerd trainer in Geweldloze Communicatie aangesloten bij CNVC, en bezielster van Groei Natuurlijk