THEMAWORKSHOP
VER - ZOEKEN....om dichterbij te komen

Ben jij graag bezig met Verbindende Communicatie en wil je het gedachtegoed graag levend houden? Ben je op zoek naar een dagje verdieping om verder te leren en te groeien?
Dan is deze themadag rond het doen van verzoeken misschien
iets voor jou?

De vierde bouwsteen bij Verbindende Communicatie is het
formuleren van een verzoek.
Bij het verzoek ga je op zoek naar een concrete actie om een behoefte vervuld te krijgen.
Een verzoek aan jezelf of een verzoek aan de ander.
Als je een verzoek doet aan een ander is het belangrijk om je zo duidelijk mogelijk uit te drukken, zodat het voor de ander helder is wat je van hem of haar verlangt.
Soms is eerder een verbindend verzoek van toepassing in plaats van een actieverzoek. Bij een verbindend verzoek draag je in eerste instantie zorg voor de relatie.
Een verzoek werkt vooral als het op een verbindende manier gecommuniceerd wordt. Het vermijden van verwijten en dwang (moeten) is hierbij essentieel.

Tijdens deze dagworkshop gaan we oefenen in het onderscheiden van de verschillende verzoeken, oefenen in het formuleren van heldere actieverzoeken en oefenen in het verbinding maken met de ander.

Om de dag vlotjes te laten verlopen voor iedereen is het belangrijk dat je minimaal een vooropleiding hebt van de introductie-tweedaagse.

Datum: 9 maart 2017, donderdag van 9.30u tot 16.30u

Plaats: De Walnoot - Ruimte voor Leven kunst, Hanendreef 135, 2930 Brasschaat

Prijs: 105 €

Inschrijven: 
door je aan te melden via E-mail levenskunst@dewalnoot.be
én de betaling van een voorschot van 55 € op rek. BE42 0011 9789 7254 van De Walnoot, met vermelding van jouw naam en de cursusdatum.

Begeleiding: Peggy Quaaden, gecertificeerd trainer in Geweldloze Communicatie aangesloten bij CNVC, en bezielster van Groei-Natuurlijk (www.groei-natuurlijk.be)