• Groei Natuurlijk (map)
  • 44 Kwamol
  • Ham, Vlaanderen, 3945
  • Belgium

“Rust in uw dagelijkse drukte, een eerste stap naar zelfsturing?”

Ken je het gevoel dat je uw leven, een andere wending wil geven, zin om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe ideeën uit te werken, nieuwe doelen te stellen … . Maar op één of andere manier kom je er niet aan toe. 

De factor tijd speelt je parten en je leven gaat in een snel tempo verder. Plots stel je vast dat je al een ruime tijd verder bent, er niets meer van dat gevoel over blijft en er nog niets is gerealiseerd van wat je voor ogen had.

Ben je voldoende blijven stilstaan? Heb je tijd genomen om alles te overzien, tijd genomen om uw toekomst te visualiseren en richting te geven waar je naar toe wil? Misschien heb je dit wel over het hoofd gezien of heb je er omwille van de dagelijkse drukte te weinig tijd voor genomen.

Als je dit herkent, is het misschien wel tijd om de eerste belangrijke stap te zetten, “rust in lassen in uw dagelijkse drukte”. Een tijdje doorbrengen in een rustige omgeving helpt om uw echte kracht, uw echte passie aan te spreken. Rust geeft ruimte aan zelfreflectie, het maakt je bewust, het zorgt dat je tot heldere inzichten komt, ideeën krijgt, die je richting geven en bijdragen aan positieve veranderingen in uw leven. 

WAT MAG JE VERWACHTEN

Introductie, het belang van rust, helder denken, inspiratie opdoen en sturing geven aan uw leven (gebaseerd op NLP principes).

Hoe tot rust komen via ademhaling, visualisatie en het optimaal inzetten van uw zintuigen.

2 uur durende belevingswandeling, door de Oosthamse bossen, met de nadruk op ontspannen, bewust wandelen, de natuur ervaren via uw zintuigen, energie opwekken, verbinding maken met uzelf, uw kracht ervaren. 

Verankeren van methoden om rustmomenten te kunnen inlassen in uw dagelijkse leven.

Zelfreflectie, het delen van uw ervaringen met de andere deelnemers.

- Prijs 20 euro pp/25 euro pp bij betaling ter plaatse.
(thee, koffie, water, frisdrank inbegrepen)

Start om 9u, u wordt ontvangen vanaf 8:30u.  Einde voorzien om 13u

- Inschrijven
info@DeiN-coaching-training.be tot 26 mei 2017!

De plaatsen zijn beperkt tot maximum 8 deelnemers!
Inschrijving is definitief na overschrijving van het bedrag op rekeningnr: BE11 9731 1254 0848 (Vermelding belevingssessie 27/05/2017). 

- Info
+32 (0)477 076 659 of info@DeiN-coaching-training.be