Heb je het idee dat iets je weerhoudt om gelukkig te zijn? Zou je graag inzicht willen in wat dit is en hoe je dat kunt doorbreken?

Dan is deze avond Relatie opstellingen bij Groei-Natuurlijk een bijzondere gelegenheid hiervoor. Het thema van de avond is "Relaties" in al haar mogelijke vormen.

In een veilige sfeer gaat Bert Cools deze avond op zijn geheel unieke wijze aan de slag met de techniek van familie opstellingen, die alle innerlijke banden en ervaringen van de gevoelswereld zichtbaar maken.

In het morfogenetische veld is continu de informatie van het verleden, het heden en de toekomst aanwezig. Verstrikkingen en relationele belastingen die generaties lang worden meegedragen kunnen verschijnen en inzicht en helderheid geven over relatieproblemen in het hier en nu. De doorleving van wat aanwezig is ontstaat heling en zicht op een nieuw perspectief met gemak, verbinding en harmonie.

Verankering in onze innerlijke gevoelswereld creëert een innerlijk kompas dat ons begeleidt op onze levensreis.

Locatie: Groei Natuurlijk, Kwamol 44, Ham
Tijd: 19.00 - 22.00 uur (we eindigen tussen 22.00 en 23.00 uur)
Prijs: € 35,-

Over Bert Cools:
Bert Cools studeerde verpleegkunde en volgde daarna opleidingen in Evolutiepsychologie, Health Coach, Spirituele stervensbegeleiding, Relatiecoach, Werken met opstellingen, Koken voor je leven, Begeleider van creatieve processen, shiatsu en de ontwikkeling van de innerlijke wereld.

Sinds 2001 is hij actief als docent verpleegkunde in Leuven. Daarnaast geef hij ook cursussen, lezingen, workshops en coacht hij mensen vanuit een integraal mensbeeld en een natuurlijke gezondheidszorg o.a. bij Alegria te Diest, aan het Oost West Centrum te Antwerpen en bij Iyashi (school voor shiatsu) te Leuven.
http://www.bertcools.be/

Ook volgende data zijn voorzien:
- 19/01/2018
- 19/04/2018