• Groei Natuurlijk (map)
  • 44 Kwamol
  • Ham, Vlaanderen, 3945
  • Belgium

Tijdens deze lezing neemt Stef Van Campenhout je mee naar het diepste en beste in jezelf. Uw missie ontstaat vanuit een sterke band met je innerlijke zelf.    

Er zal aandacht besteed worden aan de 4 dimensies (fysiek, sociaal, mentaal en spiritueel) die belangrijk zijn bij het leven van uw missie.
Ook het belang van waarden en visie zullen aan bod komen. Verder zal de lezing gaan over hoeje uw talenten kan inzetten en een bijdrage kan leveren aan anderen (gezin, werk, vrienden, vereniging, …).
Het zal een interactief gebeuren worden waarbijbewustwording en inspiratiehoge toppen scheren.

Om de opgedane inspiratie en bewustwording te ankeren wordt er een uniek klankschalen concert aangeboden. Dit wordt verzorgd door Jozef Drum.

Over Stef van Campenhout
Stef is een pionier en voorloper. Als organisatie-adviseur en inspirator begeleid hij mensen, bedrijven en ondernemers om succesvol te werken en leven vanuit de Nieuwe wereld. Hij is een gepassioneerd spreker. Wat hij zegt klopt. Wil je vol goede moed en een positieve ‘vibe’ jouw transformatie een boost geven? Dan ben je vanavond op de juiste plek.  Voor meer info: www.pureconsultancy.be

Over Jozef Drum
Ooit een excellent drummer. Nu een krachtige healer. Met zijn stem bereikt hij een frequentie die wonden geneest. Met zijn fijne gevoel voor geluid, energie en ritme stemt hij zich af op de groep. Enzich leiden. Om ieder te ondersteunen. Om die volgende stap te nemen en vertrouwen te vinden. Om werkelijk in jouw kracht te gaan staan. Vanuit ontspanning.
Jozef staat met beide benen op de grond. Dat is zijn unieke kenmerk in zijn werk als healer. Hij is een leider, zonder leider te zijn. Dat geeft precies die vertrouwde bedding voor zelfonderzoek, heling en inzichten. Voor meer info: www.tuningfrequencies.com

Programma
Ontvangst om 19.00 uur met koffie, thee, waters & versnaperingen
19.30 - 21.00 Interactieve lezing (Stef Van Campenhout)
21.15 - 22.15 Klankbad (Jozef Drum)

Prijs: € 35,-

inschrijven via: info@DeiN-coaching-training.be of via het contactformulier van Groei Natuurlijk
inschrijven kan tot 29 juni 2017
De plaatsen zijn beperkt tot maximum 25 deelnemers!
Inschrijving is definitief na overschrijving van het bedrag op rekeningnr.: BE11 9731 1254 0848(Vermelding lezing 30/06/2017).

Info +32 (0)477 076 659 of info@DeiN-coaching-training.be