• Groei Natuurlijk (map)
  • 44 Kwamol
  • Ham, Vlaanderen, 3945
  • Belgium

Na jaren van stilte doet Jozef Swaerts een boekje open over de gekheid van onze samenleving. Niet alleen is hij een animerend spreker. Ook heeft hij een serieuze boodschap. Een oproep aan ons allen om met meer respect, aandacht en waardering met elkaar om te gaan. Om de waanzin van alledag in te ruilen voor een veel bewuster leven. Waarin we weten wat we doen en waarom. 

Jozef is een healer in hart en nieren. Dat betekent dat hij direct de zere plek kan aanwijzen. Waar gaat het fout? In organisaties, bedrijven, in ons prive-leven en onze gedachtenwereld. Hoe kunnen we constructiever leven, verbinden en werken? Het is tijd voor een nieuwe stroming. En met deze lezing levert Jozef hier een bijdrage aan: Het Nieuwe Normaal. 

Wees welkom op deze feestelijke try-out met gereduceerd tarief.

Praktische info

Datum: 28 september
Lokatie: Kwamol 44, 3945 Ham, Belgie
Tijd: 20.00 - 22.00 (deuren open vanaf 19.45 uur)
Tickets: € 12,50

*Reserveer jouw plek: Stuur een e-mail naar lichtondernemen@gmail.com.

Wil je meer weten over Jozef?
Neem dan eens een kijkje op zijn website. Hij biedt individuele begeleiding aan managers, leidinggevenden en wie echt wil. Om onbewuste patronen te doorbreken. Tijdens de sessies werkt hij met klankhealing en PSYCH-K. 

www.tuningfrequencies.com

Direct meer info of een sessie boeken? Dat kan. 
Mail dan even naar tuningfrequencies@gmail.com of bel Jozef op tel: +32 (0) 495 66 13 58. Hij is ook te boeken voor lezingen op lokatie. 

Organisatie door Licht Ondernemen
Judith Lamboo biedt met Licht Ondernemen een podium voor Talent waar ze 100% in gelooft. De evenementen, trainingen en workshops die ze maakt en organiseert zijn allen gebaseerd op co-creatie en gelijkwaardigheid. Haar boeken ondersteunen een licht leven en inspireren tot zelfonderzoek en inzicht. Met als doel: Het werkelijk leven & delen van ons talent. 

Meer info en agenda: www.judithlamboo.nl