• Groei Natuurlijk (map)
  • Veldstraat 75
  • Balen
  • Belgium

Peggy Quaaden

Internationaal gecertificeerd trainer in Geweldloze/Verbindende Communicatie volgens Dr. Marshall Rosenberg. Verbonden met het Center for Nonviolent Communication in Albuquerque in de US (www.cnvc.org)

Tot 2008 werkte Peggy in het bedrijfsleven in diverse administratieve functies. In 2008 maakte zij een switch door het bedrijfsleven in te ruilen om terug te gaan studeren. Zij richtte zich een aantal jaren op de natuurlijke gezondheidszorg en geweldloos communiceren.

Sinds 2011 heeft zij haar eigen organisatie, Groei Natuurlijk, opgericht en is het uitdragen van Verbindende Communicatie haar passie en haar levenslust geworden.

Als freelance trainer is ze actief in het bedrijfsleven, de zorgsector, onderwijsinstellingen en de particuliere sector.

Vanuit haar ruime ervaring die ze opgedaan heeft in het bedrijfsleven zowel als in haar privéleven zit haar kracht als trainer vooral in haar passievolle, humoristische, inspirerende, mededogende en authentieke manier van zijn van waaruit ze haar kennis deelt en mensen begeleidt in hun persoonlijke ontwikkelingspad.

Samen met haar team staat Peggy voor het bijdragen aan een samenleving waarin ieder vanuit eigen kracht op een vredevolle en respectvolle manier kan en wil verbinden met elkaar.

 

Mark Brouwers

Tijdens zijn logistieke carrière volgde Mark diverse opleidingen op het gebied van communicatie psychologie, hNLP, Verbindend (Geweldloos) Communiceren en Mediation. Sinds 2004 geeft hij zijn kennis en ervaring met veel passie en plezier door in trainingen en inspireert hij mensen om het beste uit zichzelf te halen en relaties te verbeteren. Mark volgde onder andere trainingen van Marshall Rosenberg de grondlegger van Geweldloze Communicatie.

Hij is internationaal gecertificeerd als Life-coach en trainer en Mediator in Geweldloze Communicatie. Zijn werkwijze tijdens trainingen kenmerkt zich door veel afwisseling van spel- en werkvormen. Hierdoor combineert hij theorie, praktijk en beleving om aan te sluiten bij verschillende leerstijlen.

Als trainer, coach en mediator ben ik gecommitteerd aan - en aangesloten bij:

  • CNVC Center for Nonviolent Communication http://www.cnvc.org

  • GC Kring van trainers in Geweldloze Communicatie in het Nederlandse taalgebied: http://www.geweldlozecommunicatie.org

"Ik maak mensen bewust van het effect van wat ze denken, op wat ze zeggen en doen. Op die manier beseffen ze wat ze missen, ontdekken wat ze nodig hebben en vinden ze de woorden om dat te vragen. Kortom, ik begeleid mensen om het beste uit zichzelf te halen."

 

Evi Mervis

Ik kan erg genieten van nieuwe dingen leren. Iets leren is voor mij groeien. Ik groei graag. Ik vertrouw op wat ik al kan en geniet tegelijkertijd ook van het ‘spannende’ van me open op te stellen voor iets nieuws. Daarnaast houd ik van echtheid, van authenticiteit. Ik maak graag verbinding met mensen, ik ben graag echt aanwezig bij iemands’ verhaal of gevoel. Naast aanwezig zijn, is het ook één van mijn kwaliteiten om kennis te delen met anderen. De afgelopen 20 jaar werkte ik op die manier vooral met kinderen. Wanneer ik in contact kwam met Verbindende Communicatie, betekende dit de start van iets nieuws. Een verrijking, een verdieping. Ik leerde mezelf op een andere manier kennen. Liefdevoller. Ik leerde mildheid voelen naar mezelf, en bij uitbreiding ook nog meer naar anderen toe. Ik werd me bewuster van mijn creativiteit, waarin een enorme kracht schuilt, erken ik  … Wanneer ik nu individueel of met groepen werk en mijn creativiteit toelaat, ben ik zelf vollediger aanwezig in mijn werk én maak ik helpende bruggen naar de deelnemers toe. Sinds enkele jaren werk ik met jongeren, volwassenen en ouderen, tussen 5 en 95 jaar. Elke dag ga ik toegewijd met Verbindende Communicatie aan de slag, op professioneel gebied, maar evenzeer privé als moeder van mijn drie kinderen, mijn grote oefenkansen. En misschien ook met jou in een samenwerkingsgelegenheid? 

 

Benjamin de Preter (Benchi)

Ik vind in verbindende communicatie een belangrijke sleutel tot het leven. Een soort van ‘’missing link’ in mijn 15 jaar bestuderen van spiritualiteit. Een taal die iedereen begrijpt omdat ze in elke mens van nature aanwezig is. Ik ben gedreven om mensen te ondersteunen lang en gelukkig te leven. Dit doe ik via mijn gezondheidspraktijk en cursussen verbindende communicatie. Ik zie rondom mij mensen zich in de problemen werken in relaties die makkelijk zouden kunnen voorkomen of opgelost worden met de basisinzichten van geweldloze communicatie. Blij ben ik om het team van ‘Groei Natuurlijk, in liefde en verbinding’ te kunnen versterken en zo bij te dragen aan een nieuwe, net iets vredevollere wereld.